Se incarca...

100% banii inapoi, garantat

Orice client care achizitioneaza produse de pe magazinul online www.4garden.ro are posibilitatea returnarii produsului sau produselor conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:. Notificarea privind dorinta de a returna produsul se face doar in scris la adresa de e-mail retur@4garden.ro in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului.

Produsul trebuie returnat exact in starea in care a fost primit, in acelasi ambalaj, fara a avea urme de uzura, deterioarare sau alte probleme. Produsele se vor trimite inapoi in forma completa ( produs, certificat de garantie, manual de utilizare, fise tehnice si factura in original ) facand dovada ca produsul a fost achizitionat de pe magazinul online www.4garden.ro.

In cazul in care clientul doreste schimbarea produsului cu unul nou, trebuie specificat in e-mail noul produs. In cazul in care clientul doreste returnarea banilor, pe adresa de e-mail se va trimite contul unde urmeaza a fi transferati banii.

NU SE POT RETURNA URMATOARELE PRODUSE:

Nici un produs comandat pe comanda ferma, cu plata in avans, produs care nu se alfa in stocul companiei Ciumbrud Plant SRL nu va fi returnat.  

COSTURILE DE RETURNARE

Costurile de returnare vor fi suportate de catre client in totalitate si se va face doar prin curier rapid, nu prin POSTA ROMANA. Returnarea banilor se face in termen de maxim 30 de zile de la data primirii e-mailului cu notificarea privind returnarea produsului.

NOTA INFORMATIVA

In cazul in care produsul/produsele returnate vin cu urme de uzura sau incomplete, compania Ciumbrud Plant SRL isi rezerva dreptul de a decide daca suma returnata va fi completa sau partiala, in functie de daunele cauzate.

Pentru produsele ridicate de la sediul companieie Ciumbrud Plant SRL din localitatea Ciumbrud, Str. Colinei, Nr. 25, Jud. Alba, perioada de returnare a produselor este de maxim 48 de ore. Orice produs care este ridicat de la sediul companiei este testat pentru a face dovada functionarii sau calitatii.

Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare  se aplica doar persoanelor fizice in maxim 10 zile de la primirea produsului si doar daca livrarea se face prin curier rapid.

Pentru orice alte informatii suplimentare privind politica de returnare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail retur@4garden.ro sau la telefon 0258 865 188.