Se incarca...
Coragen 20 SC (1.5g, 50 g, 200g ) Coragen 20 SC (1.5g, 50 g, 200g )
Coragen 20 SC (1.5g, 50 g, 200g )

Coragen 20 SC (1.5g, 50 g, 200g )

  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 1208
  • 0 review-uri

4,91 lei

General

Alerta stoc
  • Info stoc: Lipsa stoc
  • Greutate 0,10 Kg
  • Adauga in wishlist
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare

Comanda telefonica: 0258 865188 sau pe email la 4garden.ro@gmail.com

Descriere produs

Caracteristici: Insecticid Coragen 20 SC

 

Substanta activa: Chlorantraniliprole, DuPont™ Rynaxypyr® insecticid 200 g/l

 

Caracteristici: Coragen este un insecticid din gama Rynaxypyr®, cu moleculã unica din clasa antranilamide, cu spectru larg de combatere asupra mai multor specii de dãunãtori. Acest insecticid nou are un mod de actiune diferit de al celorlalte insecticide cunoscute si un efect puternic asupra speciilor tintã prin contact si ingestie, la utilizarea unor doze reduse la hectar.

 

Mod de actiune si utilizare: Coragen ofera o protectie excelentã a culturii, actioneazã rapid asupra ouãlor, larvelor si adultilor, daunatorii ne mai hranindu-se dupa ingestia sau contactul cu Coragen®

- Eficient si de lungã duratã (14-21 zile).

- Rezistent la spãlare – ploaia cazutã la 2 ore dupã tratament nu diminueazã eficacitatea produsului

- Profil toxicologic si ecotoxicologic favorabil, sigur pentru om si mediul înconjurator.

- Recomandat pentru folosirea în programele de combatere integratã (IPM - Integrated Pest - Management) si programele de combaterea rezistentei dãunãtorilor (IRM – Insecticide Resistance Management).

- Compatibil cu majoritatea produselor pentru protectia plantelor.

 

Coragen® este un insecticid cu actiune sistemic localã si translaminarã ce activeazã receptorii rianodinei, stimulând eliberarea ionilor de Ca++ din depozitele interne ale muschilor netezi si striati ai insectei, ce determinã paralizia muschilor, controlul defectuos al miscãrilor, letargie generalã si, în final, moartea dãunãtorului. Actioneazã prin ingestie si absorbtie cuticularã Inhibarea hrãnirii insectei survine rapid, de la câteva minute pânã la câteva ore dupã ingerare. Dãunãtorul afectat de produs devine imobil si dezorientat ceea ce determinã cãderea lui de pe frunze, caracteristic pentru o protectie excelentã a culturii. Activitatea ovi-larvicidã este determinatã de absorbtia produsului Coragen® prin corion si, ulterior, pe cale oralã, larva neonatã ingerând corionul în momentul ecloziunii. În acest stadiu, larva ingerã o dozã suficientã de produs astfel încât sã înceteze rapid hrãnirea si moare înainte de ecloziune. Moartea larvarã survine într-un interval de timp de 24 – 60 ore dupã procesul initial de ingerare / absorbtie. Prin modul sãu specific de actiune, Coragen® protejazã cultura pentru un interval de pânã la 21 zile în functie de momentul aplicãrii.

 

Plante tratate: Cartof, Mar, Prun, Vita de vie

 

Insecte combatute: Gandacul de Colorado, Viermele merelor, Omida marmorata, Minierul circular, Viermele prunelor, Molia vitei de vie

Producator: Dupont

 

TRATAMENTE FITOSANITARE - INSECTICIDE -Insecticid Coragen 20 SC

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review