Se incarca...

Politica de confidentialitate

Toate datele personale, pe care ni le furnizati, in calitate de utilizator/vizitator, beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii, in conditii optime, de servicii asociate site-ului 4garden.ro (4garden.ro).

Site-ul 4garden.ro (4garden.ro) este operat de catre societatea comerciala CIUMBRUD PLANT S.R.L, cu sediul in Str. COLINEI, nr.25, Alba, CIUMBRUD, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J01/330/2005.

4garden.ro utilizeaza si salveaza datele clientilor sai, doar pentru uz intern si afisarea de informatii personalizate pentru securitatea maxima a site-ului. 

Ciumbrud Plant si 4garden.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza tertilor adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal . Va respectam drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 4garden.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza orice material de pe site fara o notificare prealabila. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar 4garden.ro (4garden.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Pentru orice informatii suplimentare si suport va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail suport@4garden.ro, iar pentru sesizari si reclamatii la sesizari@4garden.ro .