Se incarca...

Despre noi

www.4garden.ro ... in traducere libera : pentru gradina...

...si totusi pentru noi, cei din spatele magazinului, inseamna mai mult... e un concept si rezuma tot ceea ce dorim sa va oferim : 4 tipuri distincte de gradini :

  • GRADINA CU FLORI
  • GRADINA CU LEGUME
  • LIVADA
  • PODGORIA

Istoric: Site-ul de comert online www.4garden.ro a fost lansat in toamna anului 2010, fiind orientat spre vanzarea de material saditor ( pomi fructiferi, vita de vie, butasi trandafiri si arbusti fructiferi ). Din toamna anului 2011 a devenit parte integranta a SC Ciumbrud Plant SRL

Compania si echipa:  Ciumbrud Plant SRL compania care detine si administreaza magazinul 4garden.ro, are o exprienta de peste 15 ani in productia de material saditor, fiind unul dintre producatorii importanti din zona Ciumbrud a Judetului Alba. Bazandu-ne pe tehnologii de ultima generatie in productia de material saditor si o logistica foarte bine pusa la punct, suntem pregatiti sa onoram, in cele mai bune conditii, toate comenziile si cerintele clientilor, atat pentru plantele produse in pepinierele proprii, cat si pentru restul produselor comercializate pe magazin. Compania este organizata pe mai multe departamente : "CONTABILITATE", "PRODUCTIE", "TEHNIC" si "MARKETING SI VANZARI". Din toamna anului 2011 si pana in prezent s-au intamplat multe : am achizitionat un spatiu nou , care cuprinde : o hala ( 1200 mp) , cladire de birouri si 7000 mp de teren pe care se va dezolta unul dintre cele mai mari Rosarium din tara (lucrarile vor incepe in primavara anului 2013), productia de material saditor a crescut cu 30%, am infiintat un call-center, unde clientii vor fi intampinati politicos de doua dintre cele mai dragute colege ale noastre.

Produse magazin: In acest moment pe 4garden.ro, clientii nostrii pot gasii o gama diversificata de produse pentru gradina si agricultura: material saditor, avand ca unic furnizor Ciumbrud Plant, utilaje agricole producatorul autohton Ruris Impex, Oleomac. Produsele se grupeaza astfel : MATERIAL SADITOR (pomi fructiferi (cais, cires, gutui, mar, migdal, par, piersic, prun, visin), arbusti fructiferi (agris, coacaz rosu, coacaz negru, mur, zmeur), butasi trandafiri (floribunda, parc, teahibrizi, urcatori) , butasi vita de vie(apirene, struguri de masa, struguri de vin), PLANTE ORNAMENTALE (arbusti ornamentali, arbusti ornamentali, conifere, arbori, plante de apartament), UTILAJE AGRICOLE ( motosape, motocoase, masini de tuns iarba, motocultoare, motocoase cu masa, motopompe, motoferastraie, motofoarfeci, motoburghie, atomizoare, utilaje deszapezit, generatoare ), INGRASAMINTE ( ingrasaminte gazon, ingrasaminte plante ornamentale, ingrasaminte material saditor, ingrasaminte plante apartament),BIOSTIMULATORISEMINTE SI BULBI( seminte gazon, seminte flori, seminte legume, bulbi de flori ), TRATAMENTE FITOSANITARE ( insecticide, fungicide, acarcide).

De ce www.4garden.ro ?

In primul rand pentru ca, principalele noastre produse, din gama "material saditor" sunt produse in pepinierele proprii, garantandu-se astfel provenienta si calitatea produselor.

Pretul reprezinta un aspect important in luarea deciziei de cumparare, motiv pentru care, suntem permanent in atentia clientilor nostrii cu promotii noi si preturi competitive.

Comandand online sau telefonic castigati timp valoros pentru dvs., evitand astfel aglomeratia marilor magazine. Livrarile sunt prompte, produsele comandate ajungand direct la dvs, acasa. 

Gama de produse este mult mai diversificata decat in magazinele fizice, oferindu-va posibilitatea de a cumpara produsele dorite, beneficiind in acelasi timp de garantia "100% Money Back" ca in termen de 10 zile, daca nu sunteti multumiti de produsele primite, le puteti returna.


Date de identificare:

SC CIUMBRUD PLANT SRL

Sediu social: Ciumbrud, Str. Colinei, Nr. 25, Cod postal: 515202, Jud. Alba

CUI: 17364510

Nr. Reg. Com.: J01/330/2005

CAPITAL SOCIAL: 200 RON

 

Suport telefonic:

Telefon informatii material saditor: 0722 672 725

Telefon preluare comenzi: 0735 191 401

Telefon suport tehnic online: 0735 191 401

 

Suport online:

E-mail suport: 4garden.ro@gmail.com

E-mail vanzari: 4garden.ro@gmail.com

E-mail comenzi en-gros: ciumbrudplant@gmail.com

 

NOTA: Preturile de pe magazinul www.4garden.ro sunt cu TVA INCLUS!