Se incarca...

Modalitati de livrare

4garden.ro livreaza produse in toata tara prin partenerul sau Urgent Cargus Romania. Toate produsele sunt ambalate astfel incat acestea sa ajunga in cele mai bune conditii la clientul final. Transportul produselor se face in termen de 5 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc, iar pentru "precomanda" si "la comanda", livrarea dureaza intre 7 si 14 zile In cazul situatilor exceptionale 4garden.ro isi rezerva dreptul de a modifica data de livrare, cu acordul prealabil al clientului.

In cazul in care operatorul firmei de curierat nu reuseste sa contacteze clientul in termen de cel mult 5 zile lucratoare comanda va fi anulata. Dupa efectuarea comenzii pe magazin clientul va fi contactat de catre un operator 4garden.ro pentru a fi instiintat in legatura cu data de livrare a coletului.

Costul transportului este calculat in functie de greutatea coletului, astfel : 10.59 ron + TVA / primul kg si 1,01 ron + TVA / kg suplimentar.

 

Alte taxe :

Pentru plata contravalorii produselor in sistem ramburs se percepe o taxa de  4,20 RON + TVA.
Daca nu va aflati in aria de acoperire Urgent Cargus, la costul transportului se mai adauga o taxa de 15 ron (TVA inclus).

Descarca "Aria de acoperire Urgent Cargus"

 

Daca nu va aflati in aria de acoperire Cargus si nu doriti sa achitati taxa suplimentara de 15 ron, puteti ridica coletul de la cel mai apropiat sediu Urgent Cargus din zona dumneavoastra. Vezi sediile Cargus din tara :

Descarca" Sediile Urgent Cargus"

 

VERIFICA ACUM STATUSUL COMENZII TALE PE SITE-UL www.cargus.ro