Se incarca...
BUTASI VITA DE VIE - SOI CABERNET SAUVIGNON BUTASI VITA DE VIE - SOI CABERNET SAUVIGNON

9,00 lei

Adauga in cos
BUTASI VITA DE VIE - SOI CABERNET SAUVIGNON

BUTASI VITA DE VIE - SOI CABERNET SAUVIGNON

  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 402
  • 1 review

9,00 lei

Adauga in cos
  • Info stoc: In stoc
  • Greutate 0,60 Kg
  • Adauga in wishlist
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare

Comanda telefonica: 0258 865188 sau pe email la 4garden.ro@gmail.com

Descriere produs

Disponibil pe portaltoi: KOBER 5BB, categoria biologica: CERTIFICATA 

Caracteristici:

  • Strugurii Cabernet Sauvignon fac parte din categoria strugurilor de vin rosu. Soi vechi francez, cunoscut de pe vremea cardinalului Richelieu, cultivat in regiunea viticola Bordeaux, podgoria Medoc.
  • Soi cu perioada relativ lunga de vegetatie (175-195 zile) timp in care necesita 3400-3800C temperatura globala. Are vigoare mare de crestere si fertilitate mijlocie 65-70% lastari fertili. Matureaza foarte bine lemnul lastarilor, pe lungimi mari, circa 80% incat lemnul coardelor devine dens si tare si diferentiaza mugurii de rod de la baza.
  • Prin urmare, la altoire necesita o perioada mai lunga de umectare si totodata manifesta o oarecare toleranta la filoxera, incat se poate cultiva si pe radacini proprii pe terenurile nefiloxerate (psamosoluri solificate). Dezmugureste tarziu, catre sfarsitul lunii aprilie, parga strugurilor incepe in august, iar maturarea deplina se realizeaza la 4 saptamani dupa soiul Chasselas Dore (epoca a V-a).
  • Se cultiva cu rezultate bune in podgoriile subcarpatice din sudul tarii, in soluri scheletice si sarace, in cele antropice, desfundate, feruginoase si in cele terasate.
  • Productiile de struguri care se obtin sunt in general mici, 6 - 10 t/ha si fluctuante.
  • Tehnologic, este un soi de inalta calitate deoarece acumuleaza la maturarea deplina 200 - 220 g/l zaharuri, iar prin supramaturare atinge 270 g/l si chiar 300 g/l, cu aciditatea totala echilibrata de 4 - 6 g/l H2SO4

 

Rezistente biologice :  are toleranta buna la ger (-20, -22C), foarte rezistent la seceta, toleranta buna la oidium si putregaiul cenusiu al strugurilor, sensibil la mana, mijlociu rezistent la molii si acarieni

IMPORTANT! Marfa se livreaza cu radacina ambalata!

 

Producator: Ciumbrud Plant

 

 

MATERIAL SADITOR - BUTASI VITA DE VIE - STRUGURI DE VIN CABERNET   SAUVIGNON

Rating 5.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Este un review la acest produs

FLOREA

Postat pe 26-11-2012 / 23:20

Achizitie verificata

MAR INTERSA CAM 200 DE BUTACI E UN SOI FOARTE BUN

0 0
Buna ziua, pentru comenzi si detalii va rog sunati la 0735 191 401! Multumim

Administraroe

Postat pe 27-11-2012 / 09:33

* numele dumneavoastra si comentariul vor fi afisate in pagina produsului.
Comenteaza