Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME

262,57 lei

Disponibilitate: La comanda

pretul include TVA

 

Descriere:

 • pentru creştere şi dezvoltare
 • ambalaj: saci 25 kg
 • Dozaj - 4-5 kg / 1000 mp
 • Solinure ofera o gama completa de nutrienti potriviti pentru fiecare faza de vegetatie.
 • Are un continut ridicat de MgO cu microelemente.
 • Concentratia maxima pentru dizolvare 43 kg / 100 L apa (25 grade Celsius) 

 

Beneficii oferite de Solinure

 • O gamă completă având nutrienţii potriviţi pentru fiecare fază de vegetaţie
 • Compoziţii speciale foarte folositoare pentru zonele reci cu aport de lumină scăzut în lunile de iarnă.
 • Ingrediente practic fără impurităţi şi cu un sitem de indicatori "food grade"
 • Conţinut ridicat de MgO cu microelementele potrivite
 • Toate beneficiile enumerate nu au costuri suplimentare
 • Solinure are rezultate foarte bune, dovedite în cursul anilor

Solinure este un produs de tradiţie al segmentului Scotts de îngrăşăminte hidrosolubile. Gama Solinure beneficiază de experienţa şi siguranţa unui produs  folosit de mulţi ani cu succes. În acelaşi timp, Solinure a fost îmbunătăţit continuu pentru a fi la înălţimea solicitărilor şi performanţelor sistemelor de producţie moderne. Solinure este partenerul dvs. de încredere, iar calitatea lui se  îmbunătăţeşte în permanenţă. 

Îmbunătăţire constantă a calităţii şi a performanţelor. Mai multe inovaţii recente au fost incluse 

In gama Solinure:

 • O nouă formulare a fost adăugată  (Solinure 4), care a fost creată special  pentru zonele mai reci cu aport de  lumină scăzut în lunile de iarnă.
 • Pachetul de microelemente a fost  sporit pentru a da întregii game o forţă  iniţială de acţiune crescută. 
 • Calitatea materialelor componente a crescut, Scotts dezvoltând şi un sistem  indicator pe culori - “food grade”,  pentru produsele sale. Acesta este mult  mai sigur, atât pentru plante, cât şi  pentru utilizatori.

Ca un extra-avantaj, acest indicator  este realizat din micro-granule ce reduc  praful şi expunerea utilizatorului. Toate calităţile produsului Solinure  adunate, fac din acesta un produs de  încredere, foarte performant, ce continuă  să se îmbunătăţească odată cu inovaţiile  din noile tehnologii de cultură. 

 

Pachetul de microelemente

Toate formulările lui Solinure conţin un set complet de microelemente, în  procente configurate special pentru  culturi în sol. În plus, formulările  conţin un nivel ridicat de MgO pentru a  preîntâmpina deficienţele de acest fel. Excepţia este Solinure 5, în care este  mai puţin de 2% MgO – doar datorită  faptului că are un pachet plin din ceilalţi  nutrienţi, ce nu permite mai mult MgO! 

Toate microelementele sunt 100%  chelate pentru a fi siguri că sunt  disponibile la absorbţia de către plantă în  condiţii dificile de cultivare în sol. 

 

Sistem indicator microgranulat de la Scotts

Indicatorii de culoare sunt utili pentru  a semnala prezenţa Solinure în apa de  irigat. Totuşi, unele persoane întreabă dacă  indicatorii de culoare afectează plantele şi  dacă îngrăşământul poate fi făcut pentru  o aplicare cât mai curată. Cu indicatorii  de culoare granulaţi de la Scotts, ambele  întrebări sunt eliminate. Mai întâi, Scotts  utilizează un indicator inert ce poate fi inclus  în clasificarea “indicator alimentar”. În al  doilea rând, procesul de microgranulare  elimină majoritatea prafului, astfel încât dvs.  şi echipamentul veţi rămâne curaţi. 

 

 

Solinure tabel doze

 

 

Producator: Scotts

 

Ingrasaminte legumicultura prin picurare - Îngrăşăminte solubile SCOTTS - Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME

Parerile cumparatorilor

Spune-ne parerea ta

Momentan nu exista nici un comentariu despre acest produs. Daca detii un astfel de produs, poti impartasi aici opiniile tale despre el cu ceilalti cumparatori.

Fotografia produsului Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME are caracter orientativ. Detaliile produsului Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME. Toate promotiile aplicate produsului Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME sunt valabile in limita stocului.

Cele mai bune oferte direct in inbox-ul tau

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru sa primesti cele mai noi oferte direct in inbox-ul tau

Produse noi in magazin

Vezi toate produsele noi in RSS