Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME

262,57 lei

Disponibilitate: La comanda

pretul include TVA

 

Descriere:

 • pentru cre┼čtere ┼či dezvoltare
 • ambalaj: saci 25 kg
 • Dozaj - 4-5 kg / 1000 mp
 • Solinure ofera o gama completa de nutrienti potriviti pentru fiecare faza de vegetatie.
 • Are un continut ridicat de MgO cu microelemente.
 • Concentratia maxima pentru dizolvare 43 kg / 100 L apa (25 grade Celsius) 

 

Beneficii oferite de Solinure

 • O gam─â complet─â având nutrien┼úii potrivi┼úi pentru fiecare faz─â de vegeta┼úie
 • Compozi┼úii speciale foarte folositoare pentru zonele reci cu aport de lumin─â sc─âzut în lunile de iarn─â.
 • Ingrediente practic f─âr─â impurit─â┼úi ┼či cu un sitem de indicatori "food grade"
 • Con┼úinut ridicat de MgO cu microelementele potrivite
 • Toate beneficiile enumerate nu au costuri suplimentare
 • Solinure are rezultate foarte bune, dovedite în cursul anilor

Solinure este un produs de tradi┼úie al segmentului Scotts de îngr─â┼č─âminte hidrosolubile. Gama Solinure beneficiaz─â de experien┼úa ┼či siguran┼úa unui produs  folosit de mul┼úi ani cu succes. În acela┼či timp, Solinure a fost îmbun─ât─â┼úit continuu pentru a fi la în─âl┼úimea solicit─ârilor ┼či performan┼úelor sistemelor de produc┼úie moderne. Solinure este partenerul dvs. de încredere, iar calitatea lui se  îmbun─ât─â┼úe┼čte în permanen┼ú─â. 

Îmbun─ât─â┼úire constant─â a calit─â┼úii ┼či a performan┼úelor. Mai multe inova┼úii recente au fost incluse 

In gama Solinure:

 • O nou─â formulare a fost ad─âugat─â  (Solinure 4), care a fost creat─â special  pentru zonele mai reci cu aport de  lumin─â sc─âzut în lunile de iarn─â.
 • Pachetul de microelemente a fost  sporit pentru a da întregii game o for┼ú─â  ini┼úial─â de ac┼úiune crescut─â. 
 • Calitatea materialelor componente a crescut, Scotts dezvoltând ┼či un sistem  indicator pe culori - “food grade”,  pentru produsele sale. Acesta este mult  mai sigur, atât pentru plante, cât ┼či  pentru utilizatori.

Ca un extra-avantaj, acest indicator  este realizat din micro-granule ce reduc  praful ┼či expunerea utilizatorului. Toate calit─â┼úile produsului Solinure  adunate, fac din acesta un produs de  încredere, foarte performant, ce continu─â  s─â se îmbun─ât─â┼úeasc─â odat─â cu inova┼úiile  din noile tehnologii de cultur─â. 

 

Pachetul de microelemente

Toate formul─ârile lui Solinure con┼úin un set complet de microelemente, în  procente configurate special pentru  culturi în sol. În plus, formul─ârile  con┼úin un nivel ridicat de MgO pentru a  preîntâmpina deficien┼úele de acest fel. Excep┼úia este Solinure 5, în care este  mai pu┼úin de 2% MgO – doar datorit─â  faptului c─â are un pachet plin din ceilal┼úi  nutrien┼úi, ce nu permite mai mult MgO! 

Toate microelementele sunt 100%  chelate pentru a fi siguri c─â sunt  disponibile la absorb┼úia de c─âtre plant─â în  condi┼úii dificile de cultivare în sol. 

 

Sistem indicator microgranulat de la Scotts

Indicatorii de culoare sunt utili pentru  a semnala prezen┼úa Solinure în apa de  irigat. Totu┼či, unele persoane întreab─â dac─â  indicatorii de culoare afecteaz─â plantele ┼či  dac─â îngr─â┼č─âmântul poate fi f─âcut pentru  o aplicare cât mai curat─â. Cu indicatorii  de culoare granula┼úi de la Scotts, ambele  întreb─âri sunt eliminate. Mai întâi, Scotts  utilizeaz─â un indicator inert ce poate fi inclus  în clasificarea “indicator alimentar”. În al  doilea rând, procesul de microgranulare  elimin─â majoritatea prafului, astfel încât dvs.  ┼či echipamentul ve┼úi r─âmâne cura┼úi. 

 

 

Solinure tabel doze

 

 

Producator: Scotts

 

Ingrasaminte legumicultura prin picurare - Îngr─â┼č─âminte solubile SCOTTS - Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME

Parerile cumparatorilor

Spune-ne parerea ta

Momentan nu exista nici un comentariu despre acest produs. Daca detii un astfel de produs, poti impartasi aici opiniile tale despre el cu ceilalti cumparatori.

Fotografia produsului Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME are caracter orientativ. Detaliile produsului Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME. Toate promotiile aplicate produsului Ingrasamant hidrosolubil SOLINURE GT 18+11+11+2Mg+ME sunt valabile in limita stocului.

Cele mai bune oferte direct in inbox-ul tau

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru sa primesti cele mai noi oferte direct in inbox-ul tau

Produse noi in magazin

Vezi toate produsele noi in RSS