BUTASI VITA DE VIE - SOI MERLOT

9,00 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

pretul include TVA

 

Caracteristici:

  • Este soi vechi francez din regiunea viticola Gironde-Bordeaux, podgoria Medoc, unde se cultiva alaturi de Cabernet Sauvignon si Malbec si se obtin renumitele vinuri din aceasta zona.
  • Soiul Merlot are perioada mijlocie de vegetatie (170-180 zile) necesitand 2600-2800C temperatura activa. Are vigoare mare de crestere si dezvolta un frunzis bogat. Prezinta fertilitate buna 70-75% lastari fertili si productivitate mai mare decat Cabernet deoarece strugurii sunt mai mari. Dezmugureste tarziu, catre finele lunii aprilie, parga strugurilor incepe devreme, in primele zile ale lunii august, iar maturarea deplina se realizeaza la circa 3-4 saptamani dupa soiul Chasselas Dore (epoca a IV-V-a).
  • Se cultiva cu preponderenta in sudul Moldovei si in Muntenia si Oltenia.
  • Are nevoie de terenuri fertile si cu umiditate asigurata. Se conduce pe tulpini inalte si semiinalte.
  • Tehnologic este soi de calitate, dar care nu atinge nivelul soiului Cabernet Sauvignon.
  • Productiile de struguri variaza in functie de arealul de cultura, de la 6 - 8 t/ha la Minis, la 16 - 18 t/ha la Odobesti.
  • La maturarea deplina acumuleaza 190-200 g/l zaharuri cu aciditate de 4.4 - 5.5 g/l H2SO4. Datorita pielitei subtiri, boabele pierd usor apa, putand atinge concentratii in zaharuri de 220 - 240 g/l.

 

Rezistente biologice :  soi cu rezistenta slaba la ger (-16, -18C) si la seceta, sensibil la mana, mijlociu rezistent la fainare si putregai, sensibil la molii si acarieni.

IMPORTANT! Marfa se livreaza cu radacina ambalata!

 

Producator: Ciumbrud Plant

 

 

MATERIAL SADITOR - BUTASI VITA DE VIE - STRUGURI DE VIN MERLOT

Parerile cumparatorilor

Spune-ne parerea ta

Momentan nu exista nici un comentariu despre acest produs. Daca detii un astfel de produs, poti impartasi aici opiniile tale despre el cu ceilalti cumparatori.

Fotografia produsului BUTASI VITA DE VIE - SOI MERLOT are caracter orientativ. Detaliile produsului BUTASI VITA DE VIE - SOI MERLOT, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului BUTASI VITA DE VIE - SOI MERLOT. Toate promotiile aplicate produsului BUTASI VITA DE VIE - SOI MERLOT sunt valabile in limita stocului.

Cele mai bune oferte direct in inbox-ul tau

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru sa primesti cele mai noi oferte direct in inbox-ul tau

Produse noi in magazin

Vezi toate produsele noi in RSS